Björklöven vann mot Clemensnäs HC
J20 Region

Björklöven klar seriesegrare efter seger

Seger, 4-3 (4-0, 0-1, 0-2), hemma mot Clemensnäs, gör att Björklöven är seriesegrare i J20 Region norr A herr. Clemensnäs ligger på sjätte plats i tabellen.

Det här innebär att Björklöven nu har elva segrar i följd i J20 Region norr A herr och behöver tre segrar till för att gå igenom serien obesegrade.

Björklöven spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Robin Hägglund, ett mål av Johan Lidman och ett mål av Filip Jonsson. Efter 10.53 i andra perioden nätade Almer Sundström, på pass av William Boström och Philip Törmä och reducerade åt Clemensnäs. Hugo Mikaelsson och Felix Bergström reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 4-3 kom inte Clemensnäs.

Det här var Björklövens tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Clemensnäs femte uddamålsförlust.

I nästa omgång har Björklöven Lejon borta i Skellefteå Kraft Arena, tisdag 28 november 19.00. Clemensnäs spelar hemma mot Vännäs torsdag 23 november 19.30.