Tyresö Hanviken Hockey vann mot GötaTraneberg IK

Tyresö Hanviken Hockey utklassade Göta Traneberg på hemmaplan

Tyresö Hanviken Hockey dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Göta Traneberg i J20 Region öst herr med hela 13-0 (0-0, 5-0, 8-0).

Lucas Illerfelt var den stora snackisen, som stod för hela fyra mål för Tyresö Hanviken Hockey.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Devin Kling 2, Leo Palmert 2, Lucas Bengstelius, Samuel Görnebrand, Lukas Holmgren, Gustaf Linder och Måns Pettersson.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 20.14, genom Leo Palmert på pass av Gustaf Linder och Måns Pettersson. I andra perioden var Tyresö Hanviken Hockey starkast och gick från 1-0 till 5-0 genom mål av Lucas Bengstelius, Gustaf Linder, Devin Kling och Lucas Illerfelt. Tyresö Hanviken Hockey var långt ifrån nöjt där. Tyresö Hanviken Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-0. Målen i sista perioden gjordes av Lucas Illerfelt, som gjorde tre mål, Samuel Görnebrand, Måns Pettersson, Leo Palmert, Lukas Holmgren och Devin Kling.

Leo Palmert gjorde två mål för Tyresö Hanviken Hockey och tre målgivande passningar, Jeff Gustafsson hade fyra assists, Måns Pettersson stod för ett mål och tre assists, Samuel Görnebrand gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Gustaf Linder gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Tyresö Hanviken Hockey har tre segrar och två förluster och 31–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Göta Traneberg har en vinst och fyra förluster och 9–28 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Tyresö Hanviken Hockey i serieledning, medan Göta Traneberg är på nionde plats.

På lördag 25 november 16.00 spelar Tyresö Hanviken Hockey borta mot Värmdö, och Göta Traneberg hemma mot Nyköping.