Sollentuna HC förlorade mot Wings HC Arlanda

Revansch och tre poäng för Wings Arlanda

Wings Arlanda gick segrande från matchen i J20 Region öst herr när laget mötte Sollentuna borta i Sveab Arena på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Sollentuna vann med 7-2. Den här gången blev slutresultatet 2-3 (0-1, 0-1, 2-1).

Rasmus Larsson slog till 17.40 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Gästande Wings Arlanda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 34 sekunder slog River Sjöblom till assisterad av Filip Wennman och Love Granström. Efter 3.43 i andra perioden nätade Filip Wennman, framspelad av Vilgot Gröndahl och Simon Karjalainen och gjorde 0-2. 1.52 in i tredje perioden slog Linus Fjällby till på pass av Arthur Delvaille och Rickard Pärmeteg och reducerade för Sollentuna.

Efter 9.10 slog Gustav Carstelius till på pass av Isak Ringqvist och Edvin Karlsson och kvitterade för Sollentuna.

17.40 in i perioden nätade Wings Arlandas Rasmus Larsson framspelad av Kevin Nilsson-Ström och Elliot Gille-Pettersson och avgjorde matchen för Wings Arlanda.

Det här var Sollentunas sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Wings Arlandas fjärde uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Sollentuna på sjätte plats i tabellen, och Wings Arlanda är på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 20 november. Då möter Sollentuna Vallentuna i Sveab Arena 19.30. Wings Arlanda tar sig an Nacka hemma 19.45.