GötaTraneberg IK förlorade mot Enköpings SK HK

Efterlängtad seger för Enköping – steg åt rätt håll mot Göta Traneberg

Enköping har haft en tung period med fem förluster i rad i J20 Region öst herr. Men borta mot Göta Traneberg bröts den tunga sviten. Det blev 2-4 (1-0, 1-1, 0-3) i matchen i HCL Arena.

Göta Traneberg tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Max Wadelius assisterad av Frans De Groot och William Olovsson. Efter 9.19 i andra perioden nätade Ludvig Siljesvärd, framspelad av Adrian Kotz Öslöf och Oliver Dahlgren och kvitterade för Enköping.

Göta Tranebergs Emil Mouantri gjorde 2-1 efter 9.58 på pass av Oscar Öhrn.

Enköping vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4 i tredje perioden. Rambergs 2-4-mål kom med 02.56 kvar av matchen.

Adrian Kotz Öslöf gjorde ett mål för Enköping och spelade fram till två mål.

Med två omgångar kvar är Göta Traneberg på åttonde plats i tabellen, medan Enköping är på nionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är måndag 20 november. Då möter Göta Traneberg Tyresö Hanviken Hockey i Tyresö Ishall 19.40. Enköping tar sig an Nyköping borta 19.45.