Örebro Hockey förlorade mot Leksand

Ryck i sista perioden avgjorde för Leksand borta mot Örebro Hockey

En jämn match mellan hemmalaget Örebro Hockey och gästande Leksand avgjordes först i tredje perioden. Där var Leksand starkare och vann matchen i SHL med 2-1 (1-0, 0-1, 1-0).

Max Veronneau stod för Leksands avgörande mål 13.14 in i tredje perioden.

Därmed har Leksand vunnit fem matcher i rad i SHL.

Leksand tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Kalle Östman assisterad av Justin Glenn Kloos och Felix Unger Sörum. Efter 16.30 i andra perioden slog William Wikman till, framspelad av Emil Larsson och Robin Norell och kvitterade för Örebro Hockey. 13.14 in i tredje perioden nätade Leksands Max Veronneau på pass av Matt Caito och Kalle Östman och avgjorde matchen för Leksand.

Det här var Örebro Hockeys fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

För Örebro Hockey gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Leksand är på sjätte plats.

Örebro Hockey möter Färjestad i nästa match borta lördag 18 november 18.00. Leksand möter samma dag HV 71 borta.

TV: Dystra siffror för IK Oskarshamn