IF Mölndal Hockey förlorade mot Mariestad
Montage
J20 Region

Målfest när Mariestad J20 krossade Mölndal i Åby Ishall

ANNONS

Mariestad hade inga problem med Mölndal i J20 Region syd herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 10-0 (1-0, 4-0, 5-0) efter ett hattrick av Albin Mjösberg.

I början av matchen var Mariestad starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av William Larsen och Simon Niska. Och det var bara början. Mariestad stod därefter för fyra raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-6. Mariestad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Anton Persson, Simon Niska, Albin Mjösberg och Jonathan Cederqvist.

Mariestads Simon Niska stod för fyra poäng, varav två mål, Gustav Flood hade tre assists, Alex Fält hade tre assists, Anton Persson gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Albin Mjösberg gjorde tre mål.

Mariestad ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Mölndal är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har Mölndal Helsingborg borta i Olympiarinken, lördag 18 november 16.00. Mariestad spelar borta mot Olofström tisdag 21 november 19.00.

Den här artikeln handlar om: