GötaTraneberg IK förlorade mot Huddinge IK
J20 Region

Hattrick av Philip Ryegård när Huddinge J20 slog Göta Traneberg

Philip Ryegård stod för ett hattrick när Huddinge besegrade Göta Traneberg på bortaplan i J20 Region öst herr med 5-2 (3-0, 0-0, 2-2).

Övriga mål för bortalaget gjordes av Max Larsson och Liam Lundh, målen för Göta Traneberg gjordes av Emil Mouantri och Oscar Öhrn.

Segern var Huddinges sjunde på de senaste åtta matcherna, och sjunde bortasegern i rad.

Huddinge spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Philip Ryegård och ett mål av Max Larsson. Efter 20.06 i andra perioden nätade Oscar Öhrn, framspelad av Emil Mouantri och William Hedman och reducerade åt Göta Traneberg. Göta Traneberg reducerade igen efter 1.35 i tredje perioden genom Emil Mouantri på pass av Oscar Öhrn och William Olovsson.

9.10 in i tredje perioden nätade Huddinges Philip Ryegård återigen framspelad av William Lennström och Neo Wallin och ökade ledningen för Huddinge.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 1.55 kvar att spela genom Liam Lundh framspelad av Philip Ryegård. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Huddinges Liam Lundh stod för fyra poäng, varav ett mål och Philip Ryegård gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Med tre omgångar kvar är Göta Traneberg på åttonde plats i tabellen, medan Huddinge är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 18 november. Då möter Göta Traneberg Enköping i HCL Arena 17.30. Huddinge tar sig an Nacka borta 13.00.