Tampa Bay Lightning förlorade mot Carolina Hurricanes
Arkivbild

Stark defensiv när Carolina vann mot Tampa Bay

Fyra egna mål – men inte ett enda för Tampa Bay. Carolina tog en klar seger borta mot Tampa Bay i NHL. Slutresultatet blev 0-4 (0-1, 0-1, 0-2).

Carolina Hurricanes startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.10 slog Teuvo Teräväinen till assisterad av Sebastian Aho och Martin Necas. Efter 4.32 i andra perioden nätade Sebastian Aho, och gjorde 0-2. Carolina fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Stefan Noesen och Brent Burns.

Tampa Bay Lightning har två vinster och tre förluster och 19–22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Carolina har tre vinster och två förluster och 14–12 i målskillnad.

Resultatet innebär att Tampa Bay ligger kvar på femte plats och Carolina på andra plats i tabellen.

Onsdag 15 november 02.00 spelar Tampa Bay borta mot St Louis. Carolina möter Philadelphia hemma i PNC Arena torsdag 16 november 01.30.