Andreas Johnsson och Robert Ohlsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Robert Ohlsson om ryktena om Andreas Johnsson: “Då hade jag varit nöjd”

ANNONS

Andreas Johnsson ryktas vara på väg att förstärka Skellefteå. 
Nu svarar Skellefteås tränare Robert Ohlsson på ryktet. 
– Om Andreas Johnsson skulle komma hit, då hade jag varit nöjd, säger Ohlsson till Norran.

De senaste dagarna har det gått flera rykten om att Andreas Johnsson ryktas vara på väg till Skellefteå. 

Det vore en välkommet förstärkning för Skellefteå som har haft stora problem med målskyttet. Hittills är laget sämst i SHL med endast 31 gjorda mål på 16 matcher vilket gör att de snittar mindre än två mål framåt per match. 

Någon som hade välkomnat Johnsson till Skellefteå med öppna armar är Pär Lindholm som spelade tillsammans med forwarden i Toronto Maple Leafs.

– Han är en rolig, framåtriktad, härlig person först och främst, jag trivdes bra med honom. Ifall ryktena stämmer hade det varit grymt bra och kul för oss som grupp och hockeylag, säger Lindholm till Norran och fortsätter: 
– Det är en härlig karaktär, samtidigt som hockeylag kanske vi behöver lite mer spets på forwardssidan och om han kommer hit är det klart att det skulle hjälpa där också.

Brorsan förtegen: “Jag vet ingenting”

Andreas Johnssons storebror, Jonathan Johnson, är dock mer förtegen om ryktena kring brorsans eventuella ingång till laget. 

– Jag vet ingenting, säger Johnson. 

Andreas Johnsson spelade senast i SHL säsongen 2015/16, då för Frölunda, där han gjorde 19 mål och 44 poäng på 52 matcher. Under sin tid i Nordamerika har forwarden spelat 259 NHL-matcher och gjort 116 poäng.


TV: Därför är inte Malte Strömwall uttagen i Tre Kronor

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL