Karlskrona HK förlorade mot Frölunda
J18 Region

Frölunda J18:s segerrad fortsätter efter 5-1 mot Karlskrona

Frölunda är svårslaget i J18 Region syd herr. Mot Karlskrona borta i NKT Arena på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 5-1 (1-0, 2-0, 2-1) och har nu åtta segrar i rad.

– Bra genomförd match. Bra tävling och bra offensivt spel. Tycker att vi är solida i defensiv zon, och får tidiga stopp i spelet, tyckte Frölundas tränare Sebastian Phil, efter matchen.

Frölunda tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Viktor Nörringer på pass av Mads Kongsbak Klyvö och Vilmer Hagelin. Frölunda startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Alexander Eklöf och Vilmer Hagelin. Frölunda gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Felix Selindh och Love Klaveskjöld, och punkterade matchen.

Tre poäng av Viktor Nörringer

Robin Eskelinen reducerade förvisso, men närmare än 1-5 kom inte Karlskrona. Frölunda tog därmed en stabil seger.

Frölundas Viktor Nörringer stod för tre poäng, varav ett mål.

Resultatet innebär att Karlskrona ligger kvar på nionde plats och Frölunda toppar tabellen.

På torsdag 16 november 19.00 spelar Karlskrona borta mot Malmö, och Frölunda hemma mot Växjö.