New York Rangers vann mot Carolina Hurricanes
Arkivbild

Tung seger för NY Rangers i toppmatchen mot Carolina

Det var två topplag som möttes i NHL på fredagen. Och det slutade med seger för NY Rangers, som besegrade Carolina hemma med 2-1 (1-1, 0-0, 1-0).

Will Cuylle slog till 10.21 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Resultatet betyder att serieledande NY Rangers tog sjätte segern i följd, och att Carolina samtidigt förlorade efter tre segrar i rad.

Första perioden var jämn. NY Rangers inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Chris Kreider efter 2.44, men Carolina kvitterade genom Seth Jarvis efter 9.50.

Andra perioden blev mållös. 10.21 in i tredje perioden slog Will Cuylle till och avgjorde matchen för NY Rangers.

Det här var NY Rangers fjärde uddamålsseger den här säsongen.

För Carolina gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i serien.

Söndag 5 november möter NY Rangers Minnesota borta 01.00 och Carolina möter NY Islanders borta 00.30.