Anton Olsson stängs av.
Foto: Liiga/MTV (Skärmdump)
Europa

Anton Olsson stängs av efter huvudtackling

ANNONS

Anton Olsson är just nu utlånad från Skellefteå till Jukurit. Där har han nu stängts av i en match efter en huvudtackling på Kasper Simontaival.

Liiga meddelar via sin hemsida att den svenske backen Anton Olsson stängts av för en huvudtackling. Det var i mötet mellan Jukurit och KalPa i helgen som den JVM-meriterade backen delade ut en tackling som träffade i huvudet på motståndaren Kasper Simontaival.

Olsson fick matchstraff för smällen och stängs nu också av i Jukurits match mot TPS i morgon.

Den 20-årige backen är sedan ett par veckor sedan utlånad från Skellefteå till Jukurit, där han producerat tre poäng (2+1) på sina fem inledande matcher. Olsson väntas vara utlånad till den finska klubben fram till JVM, där Skellefteå väntas tappa både Axel Sandin Pellikka och Elias Salomonsson till turneringen.

Se tacklingen här.


TV: Magnus Hävelid om Leo Carlsson: "Det bara lyser om honom"

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL