Vancouver Canucks förlorade mot New York Rangers
Arkivbild

Tung seger för NY Rangers i toppmatchen mot Vancouver

Det var två topplag som möttes i NHL på söndagen. Och det slutade med seger för NY Rangers, som besegrade Vancouver borta med 4-3 (1-0, 0-1, 2-2, 1-0) efter förlängning.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Vancouver ligger kvar på andra plats i tabellen, och NY Rangers är i fortsatt serieledning. I och med NY Rangers seger skiljer det nu en poäng mellan lagen.

K'Andre Miller blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 3.54 in i förlängningen.

Efter tre segrar i rad för Vancouver tog det stopp. NY Rangers tog i stället fjärde segern i rad.

NY Rangers tog ledningen efter nio minuters spel, genom Artemi Panarin framspelad av Vincent Trocheck och Mika Zibanejad. Efter 15.57 i andra perioden nätade J.T. Miller, på pass av Filip Hronek och Elias Pettersson och kvitterade för Vancouver. 9.08 in i tredje perioden slog Tyler Myers till och gav laget ledningen för Vancouver.

12.23 in i perioden nätade NY Rangers Adam Fox framspelad av Artemi Panarin och Mika Zibanejad och kvitterade för NY Rangers.

Efter 13.24 nätade Mika Zibanejad på pass av Adam Fox och gav NY Rangers ledningen.

Efter 15.42 slog Carson Soucy till framspelad av Filip Hronek och Anthony Beauvillier och kvitterade för Vancouver.

I förlängningen tog det 3.54 innan NY Rangers avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev K'Andre Miller, framspelad av Chris Kreider.

NY Rangers Mika Zibanejad stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här var Vancouvers andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Rangers andra uddamålsseger.

Onsdag 1 november 03.00 spelar Vancouver hemma mot Nashville. NY Rangers möter Winnipeg borta i Bell MTS Place tisdag 31 oktober 00.30.