Nashville Predators vann mot Toronto Maple Leafs
Arkivbild

Nashville kvitterade sent – avgjorde i förlängningen

Matchen i NHL mellan hemmalaget Nashville och gästande Toronto var oavgjord vid full tid, efter Roman Josis kvittering till 2-2 för Nashville med bara 17 minuter kvar av spela av ordinarie matchtid. I förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 3-2 (1-1, 1-1, 0-0, 1-0) genom Ryan O'Reilly.

Roman Josi slog till 2.13 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Toronto tog ledningen efter 13 minuters spel, genom William Nylander framspelad av Auston Matthews och Mitchell Marner. Efter 12.46 i andra perioden gjorde Toronto 0-2 genom Mark Giordano och kom allt närmare segern.

Nashville reducerade dock till 1-2 genom Ryan O'Reilly med 4.42 kvar att spela av perioden. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I förlängningen tog det 2.13 innan Nashville också avgjorde till 2-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Roman Josi, på pass av Luke Evangelista och Ryan O'Reilly.

Ryan O'Reilly gjorde två mål för Nashville och spelade dessutom fram till ett mål.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, Nashville med 15–13 och Toronto med 15–11 i målskillnad.

Nashville ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Toronto ligger på andra plats.

Nashville tar sig an Vancouver i nästa match borta onsdag 1 november 03.00. Toronto möter samma dag 01.00 Los Angeles hemma.