Wings HC Arlanda vann mot Huddinge IK
Montage
Hockeyettan

Gustav Eurenius och Mateusz Szurowski avgjorde hemma mot Huddinge

ANNONS

Det blev en uddamålsseger för Wings Arlanda i matchen mot Huddinge i hockeyettan östra på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0, 1-0, 0-1) hemma i Pinbackshallen.

– Ett högt tempo där vi håller ihop laget över hela banan och därmed gör det svårt för Huddinge. Skapar många bra lägen att avgöra matchen i både andra och tredje så skönt att vi håller vägen ut med 2-1 ledningen, tyckte Wings Arlandas tränare David Lundmark, efter matchen.

Wings Arlanda började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.10 slog Gustav Eurenius till på pass av Mikael Hedlund och Damian Szurowski. Efter 16.06 i andra perioden nätade Mateusz Szurowski, på pass av Marcus Karlsson och Emil Hedström och gjorde 2-0. 7.38 in i tredje perioden nätade Huddinges Anton Kalte framspelad av Tobias Ahlén och Alex Ek och reducerade för Huddinge. Mer än så blev det dock inte för Huddinge.

Det här var Wings Arlandas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Huddinges tredje uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Wings Arlanda ligger kvar på sjätte plats och Huddinge sist, på tionde plats i tabellen.

I nästa match möter Wings Arlanda Enköping hemma på söndag 5 november 16.00. Huddinge möter Brödernas/Väsby lördag 4 november 16.00 hemma.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL