Rögle BK vann mot Kungälvs IK
J18 Region

Storseger för Rögle hemma mot Kungälv

Rögle hade en riktig målfest när man besegrade Kungälv hemma i Catena Arena i J18 Region syd herr. Rögle vann med hela 8-1 (2-0, 2-1, 4-0).

Rögle startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Lenny Giger och Johannes Neumann. Och det var bara början. Efter 14.05 av perioden kunde Isak Sjöström göra 2-1 för Kungälv.

Rögle gjorde dock två snabba mål i andra perioden och gick från 2-1 till 4-1, målen av Johannes Neumann och Nils Bartholdsson. Rögle fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Dustin Willhöft, Eric Lindvall, Laban Persson och Theo Walette.

Fyra poäng av Laban Persson

Laban Persson gjorde ett mål för Rögle och spelade dessutom fram till tre mål.

Det här betyder att Rögle ligger på tredje plats i tabellen, och Kungälv är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har Rögle Linköping hemma i Catena Arena, söndag 29 oktober 16.00. Kungälv spelar borta mot HV 71 tisdag 24 oktober 19.00.