Tyresö Hanviken Hockey vann mot Värmdö HC
J20 Region

Svårstoppade Tyresö Hanviken Hockey fortsätter vinna – 8-0 mot Värmdö

Det blev 8-0 (2-0, 2-0, 4-0) hemma mot Värmdö på lördagen och därmed också den sjätte raka segern i J20 Region öst herr för Tyresö Hanviken Hockey. Det innebär också att Värmdö åkte på nionde raka förlusten.

Riktigt bra var Felix Eriksson, som stod för hela fyra mål för Tyresö Hanviken Hockey.

I början av matchen var Tyresö Hanviken Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Felix Eriksson och Lucas Illerfelt. Det skulle komma mer från Tyresö Hanviken Hockey. Tyresö Hanviken Hockey gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Felix Eriksson och Felix Eriksson. Tyresö Hanviken Hockey fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Lucas Illerfelt, Felix Eriksson, Lukas Saving och Rasmus Dahlqvist.

Resultatet innebär att Tyresö Hanviken Hockey fortsätter toppa tabellen och Värmdö ligger sist, på tionde plats i tabellen.

I nästa match, lördag 28 oktober, har Tyresö Hanviken Hockey Nacka hemma i Tyresö Ishall 17.00, medan Värmdö spelar hemma mot Enköping 16.00.