Strömsbro förlorade mot Örebro Hockey J18
J18 Region

Örebro Hockey J18 vann mot Strömsbro

Örebro Hockey J18 vann mötet i J18 Region väst herr på bortaplan mot Strömsbro, med 6-2 (1-0, 1-1, 4-1).

– Återigen för mycket utvisningar, annars tycker jag att grabbarna gör det bra, mycket uppoffrande spel och bra inställning. Synd att släppa de 2 sista målen, 2-4 speglar matchen mycket mer än 2-6. Nya tag på söndag, kommenterade Strömsbros tränare Matteus Löfqvist.

Segern var Örebro Hockey J18:s femte på de senaste sex matcherna.

Örebro Hockey J18 tog ledningen efter sex minuters spel, genom Robbin Stenström på pass av Filip Thorling och Mikkel Eriksen. Örebro Hockey J18 gjorde 0-2 genom Theodor Hallquisth efter 5.04 i andra perioden.

Strömsbro reducerade dock till 1-2 genom Martin Bizjak med 3.16 kvar att spela av perioden. Örebro Hockey J18 vann också tredje perioden 1-4 och matchen slutade 2-6.

Örebro Hockey J18:s Eric Nilson hade tre assists.

Örebro Hockey J18 ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Strömsbro är på tolfte och sista plats.

I nästa match, söndag 22 oktober, har Strömsbro Leksand borta i Tegera Arena 15.15, medan Örebro Hockey J18 spelar hemma mot Brynäs 12.30.