Foto: Bildbyrån & TV4.
SDHL

Oroväckande bilderna - Hanna Olsson bars ut

ANNONS

Toppmöte mellan Frölunda och Luleå i SDHL. 
Då tvingades hemmalagets stjärna, Hanna Olsson av tidigt. 

Det var inte ens fem minut spelade av mötet mellan ettan och trean i tabellen när olyckan var framme. En tackling från Luleås Petra Nieminen gjorde att Frölundas stjärna, Hanna Olsson blev liggandes på isen. 

Domaren friade tackligen, men Hanna Olsson kunde inte fortsätta spela. Den 24-åriga landslagsforwarden behövde ordentligt med hjälp för att ens lämna isen. Till slut bars hon ut med ena benet hängandes. Oroväckande bilder, speciellt med tanke på stjärnans historik av skador där korsbanden tidigare har varit ett problem. 

Andra perioden sattes senare igång och Olsson fanns inte med på isen. Frölunda reducerade till 1–2, men fick senare i tredje se serieledarna göra både 1–3 och 1–4. Det blev även slutresultatet.

*****

På annat håll tog Linköping en ny seger när man vände ett tidigt 0–1-underläge till en 2–1-vinst på bortaplan mot SDE. Målen för LHC stod de båda japanskorna Ayaka Hitosato och Haruka Toko för. Båda assisterades av kanadensiska Nara Elia. Det sista av dessa, och avgörande kom med endast en och en halv minut kvar att spela av matchen.


TV: Se Dahlins höfttackling


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL