Örebro Hockey vann mot Timrå

Örebro Hockey vann mot Timrå hemma – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när Örebro Hockey tog emot Timrå i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 3-2 (0-0, 0-1, 2-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Axel Sundberg som stod för det avgörande målet.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 10.36 in i andra perioden som Timrå tog ledningen genom Axel Rindell assisterad av Robin Hanzl och Jonathan Dahlén.

5.55 in i tredje perioden slog Jonathan Lekkerimäki till framspelad av Hannes Björninen och kvitterade för Örebro Hockey.

14.52 in i perioden nätade Timrås Robin Hanzl på pass av Magnus Pääjärvi och Jonathan Dahlén och gav laget ledningen för Timrå.

Örebro Hockey kvitterade till 2-2 med 33 sekunder kvar att spela genom Mathias Bromé på pass av Robert Leino och Jonathan Lekkerimäki.

Avgjorde – med sitt första SHL-mål

I förlängningen tog det 2.59 innan Örebro Hockey också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Axel Sundberg, på pass av Rasmus Rissanen och Hannes Björninen.

Det här var Örebro Hockeys fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Timrås andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Timrå ligger på nionde plats i tabellen, och Örebro Hockey är på andra plats.

Lördag 14 oktober möter Örebro Hockey Modo Hockey borta 15.15 och Timrå möter Leksand hemma 18.00.

TV: Talangen om flytten från HV71 - inför JVM