Los Angeles Kings förlorade mot Colorado Avalanche

Colorado besegrade Los Angeles efter Mikko Rantanens dubbel

Det blev Colorado som gick segrande ur mötet med Los Angeles i NHL på bortaplan, med 5-2 (1-0, 2-2, 2-0).

Colorado tog ledningen efter sju minuters spel, genom Nathan MacKinnon. Colorado gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Cale Makar och Mikko Rantanen.

Los Angeles reducerade dock till både 1-3 och 2-3 genom Carl Grundström och Quinton Byfield efter 19.47 av perioden. I tredje perioden var Colorado starkast och gick från 2-3 till 2-5 genom mål av Mikko Rantanen och Miles Wood och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.44 kvar att spela.

Nathan MacKinnon gjorde ett mål för Colorado och spelade dessutom fram till två mål och Mikko Rantanen stod för tre poäng, varav två mål.

För Los Angeles gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Colorado är på första plats.

Los Angeles tar sig an Carolina i nästa match hemma söndag 15 oktober 04.30. Colorado möter samma dag 04.00 San Jose borta.