Nyhet

Carter Ashton sänkte Christoffer Forsberg: "Ser väldigt illa ut"

ANNONS

Christoffer Forsberg utgick efter en tuff smäll av Carter Ashton. Men Malmö straffade Leksand och vann med 3-2 efter en dramatisk avslutning.

Det hettade till i den andra perioden mellan Malmö och Leksand. Precis framför skåningarnas bås tacklade Carter Ashton Malmös Christoffer Forsberg, som fastnade mellan Ashton och Anton Johansson. Den sistnämnda föll omedelbart till isen och låg kvar ett bra tag.

Tomas Kollar var fly förbannad och sprang ner mot isen för att prata med domarna, som initialt inte tog någon utvisning. Spelet blåstes av och Forsberg fick medicinsk hjälp, samtidigt som mindre gruff utbröt.

– Jag vet inte varför han tar sig för ansiktet. Det ser mycket värre ut när han ligger kvar så där. Möjligtvis är det en sen tackling, säger TV4:s expert Almen Bibic i sändningen.

“Ser väldigt illa ut”

Domarna valde att ta en tvåminutare i efterhand, men stannade också där. De gick ut för att granska en eventuell femma utan istället blev det två minuters powerplay för Malmö.

– Han har en liten hög armbåge, och det kanske är den som träffar hakspetsen. Det ser väldigt illa ut när han ligger kvar där, hoppas det gick bra med Forsberg.

Tidigare i matchen hade Malmö tagit ledningen med 2-0 via två mål av William von Barnekow.

Det blev dock riktigt spännande när Leksand i den tredje perioden fick in två reduceringar. Närmare än 3-2 kom man dock aldrig utan masarna fick lämna Skåne utan några poäng.


TV: Talangen om flytten från HV71 - inför JVM

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL