Huddinge IK förlorade mot Djurgårdens IF
J18 Region

Arvid Drott fixade segern för Djurgården i matchen mot Huddinge

Det blev ett hattrick för Djurgårdens Arvid Drott i matchen mot Huddinge i J18 Region öst herr. Djurgården vann på bortaplan med 6-2 (2-1, 2-1, 2-0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Ture Anund, Oscar Djurberg och Lucas Grahn, målen för Huddinge gjordes av Elliot Frånberg och Vilgot Wickberg.

I och med detta har Djurgården hela sex raka segrar i J18 Region öst herr.

Djurgården startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Arvid Drott innan Huddinge svarade och gjorde 2-1 genom Elliot Frånberg. Efter 8.40 i andra perioden nätade Vilgot Wickberg, framspelad av Martin Rodermann och William Pettersson och kvitterade för Huddinge.

Djurgårdens Lucas Grahn gjorde 2-3 efter 9.53 på pass av Max Lind.

Oscar Djurberg gjorde dessutom 2-4 efter 10.12 på pass av Noel Öhgren och Lucas Grahn.

Djurgården fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Ture Anund och Arvid Drott.

Djurgårdens Arvid Drott stod för fyra poäng, varav tre mål.

Huddinges nya tabellposition är fjärde plats, medan Djurgården leder serien.

I nästa match, söndag 15 oktober, har Huddinge Almtuna borta i Gränbyhallen 12.45, medan Djurgården spelar hemma mot Flemingsberg 14.00.