SSK J18 vann mot Värmdö
J18 Region

SSK J18 utklassade Värmdö på hemmaplan

SSK J18 dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Värmdö i J18 Region öst herr med hela 13-1 (2-1, 3-0, 8-0).

Första perioden var jämn. Värmdö inledde bäst och tog ledningen genom Jacob Samuelsson efter 4.40, men SSK J18 kvitterade genom Hugo Wennberg. Och SSK J18 hann också ta ledningen, genom Nils Håkansson. I andra perioden var SSK J18 starkast och gick från 2-1 till 6-1 genom två mål av Ralfs Latvens, ett mål av Nils Håkansson och ett mål av Winston Cummings. SSK J18 var långt ifrån nöjt där. SSK J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-1. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Björk, som gjorde två mål, Erik Söderman, Nils Håkansson, Axel Frylén, Winston Cummings och Marlon Mahlberg.

Noterbart är att SSK J18:s Ralfs Latvens stod för två mål och två assists, Alexander Hjorth hade tre assists och Hugo Wennberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. SSK J18 tog nu sin första seger och Värmdö är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

I nästa match, torsdag 5 oktober, har SSK J18 SDE borta i Stockhagens Ishall 19.30, medan Värmdö spelar hemma mot Huddinge 20.00.