AIK IF vann mot Värmdö
J18 Region

AIK gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot Värmdö

Bortalaget Värmdö var fortfarande med i matchen mot AIK inför tredje perioden. Men där fick AIK rejäl utdelning. Till slut blev det hela 7-2 (2-0, 0-1, 5-1) i matchen i J18 Region öst herr.

AIK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Sid Boije. Efter 19.58 i andra perioden nätade Albin Eriksson, och reducerade åt Värmdö. AIK tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.47 genom Sid Boije, och gick upp till 4-1 innan Värmdö svarade.

Segern skrevs till slut till 7-2 för AIK.

Douglas Lööv gjorde ett mål för AIK och spelade dessutom fram till två mål och Mattias Nyberg hade tre assists.

AIK vann senast lagen möttes med 6-2 i Ekhallen.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 28 september. Då möter AIK SSK J18 i Scaniarinken 19.00. Värmdö tar sig an Täby hemma 20.00.