Foto: Bildbyrån
Nyhet

Myles Powell på plats i Umeå: "Klart att det tar lite tid"

ANNONS

På fredag åker Björklöven till Stockholm för match mot Djurgården. Och under tisdagen gjorde också lagets spetsvärvning, Myles Powell, sin första träning med laget.
– Nu gäller det bara att anpassa sig och ta det ett steg i taget, säger den tilltänkta toppforwarden till Västerbottens-Kuriren.

Myles Powell är en av Björklövens stjärnvärvningar inför säsongen. Den poängstarke forwarden var en “fansvärvning” och är tilltänkt för en av toppkedjorna.

Under försäsongen har amerikanen dock saknats, men under tisdagen gjorde han sin första träning med laget.

– Jag har tränat på hårt hemma, men det är klart att det tar lite tid att bli van vid systemet och spelarna jag ska spela med, men jag tror inte att den processen kommer ta så lång tid, säger 29-åringen till Västerbottens-Kuriren.

Tränade med Dower Nilsson och Meyer

Förra säsongen spelade Myles Powell i Oskarshamn, och sedan tidigare har han varit med och spelat upp HV71 i SHL. Då var han en av förgrundsfigurerna och stod för 37 poäng på 33 matcher.

Nu har han alltså gjort sin första träning med Björklöven – tre dagar innan premiären mot Djurgården. Under träning spelade Powell tillsammans med Liam Dower Nilsson och Nicolai Meyer.

– Vi hade som sagt inte så många byten tillsammans i dag, men det kändes bra. Nu gäller det bara att anpassa sig och ta det ett steg i taget.


TV: Anders Lindbäck: Det talar för Brynäs

Den här artikeln handlar om: