Örebro Hockey J20 vann mot IK Oskarshamn

Målfest när Örebro Hockey J20 krossade Oskarshamn i Behrn Arena

Örebro Hockey J20 hade inga problem med Oskarshamn i J20 Nationell södra herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (2-0, 6-0, 2-1).

– Vi fick bra utdelning idag och har många olika målskyttar vilket är kul. Vi laddar om för en ny match imorgon, tyckte Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren, efter matchen.

Örebro Hockey J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Eric Nilson och Melvin Fernström. Örebro Hockey J20 var långt ifrån nöjt där. Örebro Hockey J20 var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Örebro Hockey J20 vann också tredje perioden 2-1 och matchen med hela 10-1.

Noterbart är att Örebro Hockey J20:s Edwin Sandahl stod för ett mål och tre assists, Eric Nilson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Alfons Åhman hade tre assists.

Örebro Hockey J20 har tre segrar och två förluster och 29–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Oskarshamn har två vinster och tre förluster och 14–29 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Oskarshamn är på sjätte plats.

Söndag 17 september möter Örebro Hockey J20 Frölunda borta 16.00 och Oskarshamn möter SSK J20 borta 12.00.