Färjestads BK vann mot Ehc Biel

Seger för Färjestad hemma mot Biel

Färjestad vann mot Biel på hemmaplan i Champions Hockey League herr. Segersiffrorna skrevs till 4-1 (0-1, 1-0, 3-0).

Biel tog ledningen efter elva minuters spel, genom Ramon Tanner framspelad av Ian Derungs. Efter 12.58 i andra perioden nätade Joel Kellman, på pass av Victor Ejdsell och kvitterade för Färjestad. Färjestad spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Michael Lindqvist, Joel Kellman och Joakim Nygård och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 33 sekunder kvar att spela.

Med tre omgångar kvar är Färjestad på nionde plats i tabellen, medan Biel är på tionde plats.

I nästa omgång har Färjestad Ålborg hemma i Löfbergs Lila Arena, söndag 10 september 19.00.