Rasmus Andersson.
Foto: Bildbyrån/USA Today Sports
Intervju

Calgary Flames Rasmus Andersson om vägen tillbaka efter olyckan

En otäck olycka i Detroit satte käppar i hjulet för Rasmus Anderssons säsong. Trots den traumatiska och smärtsamma upplevelsen missade Calgary Flames-svensken bara tre NHL-matcher. Men det var inte utan besvär som han tog sig igenom den sista tredjedelen av förra NHL-säsongen.
– Jag kände mig klar i huvudet men när jag gjorde plötsliga rörelser på isen blev jag yr, berättar han för hockeysverige.se.

STOCKHOLM (HOCKEYSVERIGE.SE)

Det har gått ett drygt halvår sedan Rasmus Andersson hade vad som kan beskrivas som en nära döden-upplevelse. I samband med en bortamatch i Detroit tog han en elsparkcykel till en lagmiddag när han blev påkörd av en bil. Lyckligtvis fick den 26-årige Calgary Flames-backen omedelbart den vård han behövde och repade sig oväntat snabbt. Redan tio dagar efter olyckan i feb

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: