Theo Sonestedt.
Foto: Uffe Bodin
Video

TV: HV71:s Theo Sonestedt vill ta ännu ett kliv

ANNONS

HV71:s lovande center Theo Sonestedt kommer från en spännande säsong. Efter att ha etablerat sig på ett fint sätt i HV:s J18-lag siktar den snart 16-årige HC Dalen-produkten på att ta nästa kliv under säsongen 2023/24.

NASHVILLE (HOCKEYSVERIGE.SE)

Theo Sonestedt gjorde avtryck i J18 Nationell i fjol. Blott 15 år gammal slog han till med åtta mål på 14 matcher efter jul och var med det en av seriens främsta målgörare i sin ålderskull. 07:an, som även spelade TV-pucken med Småland, fick även testa på spel i J20 Nationell och hann representera Sveriges U16-landslag. 

Nu är det nya utmaningar som står på menyn för 15-åringen från Norrahammar. Nu förväntar han av sig själv att han ska vara en ledande spelare för HV:s J18-lag och kanske få en ännu mer erfarenhet av J20-spel.

Se intervjun med Theo Sonestedt i videospelaren ovan!

Den här artikeln handlar om: