Nyhet

Uppgifter: San José vill ha Marcus Pettersson – i utbyte mot Erik Karlsson

ANNONS

Pittsburgh och Carolina uppges vara lagen som gör upp om Erik Karlsson. Enligt The Athletics Rob Rossi vill San José ha en annan svensk back i utbyte. Nämligen Marcus Pettersson.
– Dubas har så här långt inte inkluderat Pettersson i några erbjudanden, säger insidern enligt San José Hockey Now.

Erik Karlsson kommer allt närmare en trejd. Både Carolina och Pittsburgh jobbar i detta nu på att få till den, och förhandlar med San José om vad man kan erbjuda.

Så här långt har det varit knapphändig information om vad Sharks kan tänkas vilja ha i utbyte för sin stjärnback. Men nu kommer uppgifter om att de är sugna på att plocka in en annan svensk back. Det handlar om Marcus Pettersson i Pittsburgh.

– Sharks har varit intresserade av Pettersson som en del av affären med Pittsburgh. Men, Dubas har så här långt inte inkluderat Pettersson i några erbjudanden, säger Rob Rossi enligt San José Hockey Now.

Intresserade av SM-guldvinnaren

Samtidigt skriver tidningen att Mikael Granlund och Jeff Petry av allt att döma kommer behöva lämna laget för att en trejd ska kunna hända. Det för att Pittsburgh ska kunna trycka in Erik Karlsson under lönetaket.

I Carolina är det en tidigare SHL-spelare som sägs vara aktuell för en trejd. Det är Jack Drury som San José ska haft sina ögon på länge, och vill inkludera i en eventuell Karlsson-trejd med Hurricanes.


TV: Experten om Karlssons framtid: "Det är som en pokermatch just nu"

Den här artikeln handlar om: