Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Sex spelare lämnar Mora

ANNONS

Mora brandskattas rejält efter sin succé. Nu lämnar sex spelare klubben.

Inte nog med att man tappar tränaren Johan Hedberg. Ett helt knippe nyckelspelare kommer också lämna Mora efter den här succésäsongen, som slutade med en tredjeplats i serien och ett semifinaluttåg mot MoDo.

Mora bekräftar nu att målvakten Kari Piiroinen, backarna Johannes Johannesen och Jonathan Myrenberg samt forwards Axel Sundberg, Anton Heikkinen och Kalle Miketinac lämnar klubben.

Piiroinens hockeyframtid är oklar. Jonathan Myrenberg återvänder från sitt lån från Linköping. Vad gäller de övriga har Expressen avslöjat hur deras hockeyframtid ser ut. Johannessen är klar för Rögle, Sundberg ska följa med Johan Hedberg till Örebro, Heikkinen uppges vara klar för Skellefteå och Kalle Miketinac ryktas hamna i Finland.


TV: Han möter hellre Djurgården än Björklöven

Den här artikeln handlar om: