Karolus Kaarlehto, Olli Palola, Erik Walli Walterholm och Jakob Stenqvist.
Foto: Bildbyrån
SHL

Timrå IK tackar av fyra spelare

ANNONS

Timrå IK presenterade tidigare i dag ett nyförvärv. 
Nu meddelar klubben även att flera spelare lämnar klubben. 

Efter att ha blivit utslagen av Örebro i den sjunde och avgörande kvartsfinalen inledde silly season för Timrå IK. 

Tidigare under tisdagen meddelade Timrå att de värvar målvakten Tim Juel från SHL-konkurrenten Oskarshamn och nu står det även klart att ett antal spelare lämnar klubben.

I klubbens kanaler meddelar Timrå att de tackar av målvakten Karolus Kaarlehto, backen Jakob Stenqvist samt forwards Erik Walli Walterholm och Olli Palola.

Spelade upp Timrå till SHL

Karolus Kaarlehto kom till Timrå på lån från finska Kärpät men 25-åringen spelade bara en match för Timrå då han vaktade kassen i en 4-1-seger mot Leksand. 

Jakob Stenqvist värvades till Timrå inför säsongen men blev inte den toppback som Timrå hoppades. Han gjorde 21 poäng på 52 matcher i grundserien och sex poäng på sju matcher i slutspelet samt snittade 16:32 minuters istid per match. 

Erik Walli Walterholm kom till Timrå från Djurgården 2020 och har sedan spelat tre och en halv säsong i Medelpad där han blivit en populär spelare. Han var Timrås fjärde bästa poängplockare med nio poäng på 15 matcher i slutspelet när Timrå gick upp till SHL. Den här säsongen stod 24-åringen för sin bästa säsong i seniorkarriären med nio mål och 16 poäng på 52 matcher.

Olli Palola värvades till Timrå i slutet av säsongen och gjorde 6+2 på 13 matcher i grundserien men 35-åringen gick sedan poänglös från kvartsfinalserien mot Örebro.


TV: "Han vet när han får pucken att det ska bli mål"

Den här artikeln handlar om: