Skellefteå AIK vann mot Almtuna
Montage
Matchrapport

Skellefteå säkrade segern i matchserien mot Almtuna

ANNONS

Efter seger på hemmaplan med 8-1 (2-1, 2-0, 4-0) har Skellefteå nu avgjort matchserien mot Almtuna i J18 Åttondelsfinal herr. Därmed vann Skellefteå med 2-1 i matcher.

– Jag tycker att match ett är en väldigt dålig insats från oss. Men vi lyckas ändå vinna genom bra målvaktspel. Match två så är vi spelförande i stort sett hela matchen, men släpper in några enkla mål och gör inte mål på våra chanser. Vi har både frilägen och straffar för att avgöra men det ville sig inte den kvällen. Match tre så dominerar vi fullständigt i tre perioder. Vi borde gjort 12-15 mål med tanke på alla chanser vi hade. Vi gör alltså en riktigt bra match och vinner matchserien mycket rättvist totalt sett till alla tre matcher, tyckte Skellefteås tränare Jacob Strandberg, efter matchen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL