Djurgårdens IF vann mot IFK Täby HC

Djurgården J18 vidare – efter fyra mål av Anton Petrini

Efter seger på hemmaplan med 8-1 (2-0, 3-1, 3-0) har Djurgården nu avgjort matchserien mot Täby i J18 Åttondelsfinal herr. Därmed vann Djurgården med 2-0 i matcher.

Riktigt bra var Anton Petrini, som stod för hela fyra mål för Djurgården.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Arvid Drott 2, Victor Eklund och Anton Frondell, målet för Täby gjordes av Carl Werdenhoff.

Djurgården startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Arvid Drott och Anton Petrini. Och det var bara början. Djurgården ökade ledningen till 3-0, återigen genom Anton Petrini efter 1.25 i andra perioden.

Täby reducerade dock till 3-1 genom Carl Werdenhoff med 3.43 kvar att spela av perioden.

Djurgården gjorde dock två snabba mål och gick från 3-1 till 5-1, målen av Arvid Drott och Victor Eklund. Djurgården fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Anton Petrini, som gjorde två mål, och Anton Frondell.

Anton Petrini gjorde fyra mål för Djurgården och ett målgivande pass, Victor Eklund stod för ett mål och tre assists och Linus Eriksson hade tre assists.