IF Sundsvall Hockey förlorade mot Kalmar HC
Montage
Matchrapport

Kalmar lyckades säkra segern mot Sundsvall

ANNONS

Segern på på bortaplan med 5-0 (1-0, 3-0, 1-0) gör att Kalmar har säkrat segern i matchserien mot Sundsvall i HockeyEttan Semifinal. Kalmar vann totalt med 3-1 i matcher.

Kalmars tränare Viktor Tuurala tyckte så här om matchen:

– Vi hade bestämt oss. Vi svarade väldigt bra på tillfället ikväll och satte tonen från start. Roligt såklart, det är ett delmål som är uppnått. Nu ska vi ladda batterierna för nya matcher nästa vecka.

Kalmar tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Hampus Karlsson framspelad av Linus Skager och Viktor Crus-Rydberg. I andra perioden var Kalmar starkast och gick från 0-1 till 0-4 genom tre mål av Viktor Crus-Rydberg. Kalmar gjorde också 0-5 genom Linus Skager assisterad av Viktor Crus-Rydberg och Hampus Karlsson efter 14.11 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-5.

Noterbart är att Kalmars Viktor Crus-Rydberg stod för fem poäng, varav tre mål och Linus Skager gjorde ett mål och spelade fram till tre mål.

Den här artikeln handlar om: