Sundqvist och Johansson nätade igen

Både Oskar Sundqvist och Marcus Johansson har fått en drömstart i Minnesota.
I kvällens match noterades svenskarna återigen för poäng - men förlorade med 2–5.

I Minnesota Wilds senaste match, mot St. Louis fick Oskar Sundqvist näta för första gången i sin nya tröja. Något som Marcus Johansson även fick göra två matcher tidigare.

I kvällens möte mellan Minnesota och Boston Bruins fick de båda svenskarna återigen jubla efter egna mål.

Men i slutändan räckte det inte. Boston vann med 5–2 efter att man gått ifrån i den sista perioden. Linus Ullmark vann därmed den svenska målvaktsduellen mot Filip Gustavsson och såg till att succélaget studsade tillbaka efter två raka förluster.

Långa sviten avslutad

För Minnesota innebar förlusten att det första ordentliga poängtappet på 14 matcher. Under dessa 14 har man åtminstone lyckats knipa en extra poäng för att sedan förlora i förlängning eller på straffar.

Lagets två mål ikväll gjordes som sagt av svenskarna Sundqvist och Johansson. Det första tidigt i matchen och det sista till 2–3 i den tredje perioden. Marcus Johansson noterades även för en assist till Sundqvists mål i tredje och har därmed nu gjort sex poäng (2+4) på sina åtta första matcher i sin återkomst i Minnesota.

För Sundqvist blev målet hans fjärde poäng (2+2) på de sex första matcherna i tröjan.

TV: Fina scener när Oskar Sundqvist hyllas i återkomsten till St. Louis