Rögle BK vann mot IF Malmö Redhawks
Montage
Matchrapport

Marwin Jarbsjö gav Rögle J18 en drömstart – vann mot Malmö

ANNONS

Rögle har tagit greppet om matchserien mot Malmö i J18 Sextondelsfinal herr, efter seger på hemmaplan med 4-1 (0-0, 3-1, 1-0) i första matchen efter tre poäng av Marwin Jarbsjö. Rögle kan därmed avgöra serien i nästa match.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Malmö gjorde 0-1 genom Daniel Alexander Jencko efter 4.26 i andra perioden.

Rögle vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1. 1.55 in i tredje perioden nätade Rögles Tom Willander framspelad av Marwin Jarbsjö och Tarik Mahmutovic och ökade ledningen för Rögle. 4-1-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Rögles Marwin Jarbsjö stod för ett mål och två assists.

De båda lagen möts igen lördag 18 mars 12.30, i Malmö Isstadion.


 

Den här artikeln handlar om: