Daniel Rahimi.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Per Kenttä hoppas på fortsättning för Daniel Rahimi

ANNONS

Daniel Rahimi gör sin poängbästa säsong i karriären och har ett utgående kontrakt med Björklöven. Sportchefen Per Kenttä hoppas att den rutinerade backen ska bli kvar i Umeålaget även nästa säsong.
– Jag hoppas att han är sugen på att spela ett eller flera år till, säger Kenttä till Västerbottens-Kuriren.

Vid 35 års ålder upplever Daniel Rahimi just nu sin poängbästa säsong i karriären. Till våren går veteranens kontrakt med Björklöven ut, men sportchefen Per Kenttä hoppas att backen, som fyller 36 år i april, tänker fortsätta sin karriär i Björklöven.

– Vi har sagt att vi ska prata efter säsongen. Det är inget nytt där. Men jag hoppas att han är sugen på att spela ett eller flera år till, säger Kenttä till Västerbottens-Kuriren.

“Guld värd för oss”

Den rutinerade Björklöven-backen producerade 21 poäng på 52 grundseriematcher för Umeålaget den här säsongen, vilket är lika många poäng som han gjorde under samtliga 113 tävlingsmatcher under sina två senaste säsonger med “Löven” sedan återkomsten till klubben 2020.

– Det är ingen hemlighet att han gör sin bästa säsong här hos oss och kan han addera slutspelet han hade i fjol så är han guld värd för oss, säger Kenttä.

Till nästa säsong har Björklöven tolv spelare under kontrakt, däribland poängkungen Nick Schilkey och förstemålvakten Joona Voutilainen. Bland spelarna som har utgående kontrakt återfinns bland andra Jens Lööke (har kontrakt med Sport över säsongen 2023/24), Gerry Fitzgerald och Alex Hutchings.


TV: Studio Oddset Hockey med fokus på SM-kvartsfinalerna

Den här artikeln handlar om: