Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.
Video: Viaplay
NHL

Jesper Bratt tvåmålsskytt i toppmötet med Carolina Hurricanes

ANNONS

Jesper Bratt agerade stor segerorganisatör för New Jersey Devils i nattens match mot Carolina. Den svenske forwarden sköt två av tre mål för Devils – som nu kliver upp på samma poäng som Hurricanes i toppen av Metropolitan Division.
– Vi har jobbat extremt hårt för det här, säger Bratt till NHL.com.

Efter att ha missat fyra år i rad och inte tagit sig förbi förstarundan i slutspelet på tio år ser New Jersey Devils ut att ha något spännande på gång den här säsongen. I natt vann laget toppmötet mot Carolina Hurricanes med 3–0 efter att Jesper Bratt noterats för två av hemmalagets mål.

– Man vill komma in i den här matchen som om det vore en slutspelsmatch. Det var en försmak för oss att komma in hettan. Det här var ett riktigt bra test för oss och jag tycker vi svarade upp riktigt bra, säger Bratt till NHL.com.

“Har varit många hårda, tuffa år”

I och med segern kliver Devils upp på samma poäng som Hurricanes i toppen av Atlantic Division.

– Vi har gjort ett bra jobb och vi har jobbat extremt hårt för det här. Det har varit många hårda, tuffa år. Det ger ännu mer motivation. När vi spelar sådana här matcher så blir man exalterad över vad som finns framför oss, säger Bratt.

Den 24-årige forwarden har nu producerat 27 mål och totalt 60 poäng på 66 matcher den här säsongen för New Jersey Devils.

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes 3–0 (2–0, 1–0, 0–0)
New Jersey: Jesper Bratt 2 (27), Jack Hughes (37).
Carolina: -

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL