Arvid Degerstedt anmäls till disciplinnämnden.
Foto: Bildbyrån & C More (Montage)
HockeyAllsvenskan

Arvid Degerstedt anmäls till disciplinnämnden

ANNONS

Arvid Degerstedt fick matchstraff för en knätackling i gårdagens match mot Västerås. Nu anmäls Vita Hästen-forwarden till disciplinnämnden.

Det var i upptakten av gårdagens möte mellan Västerås och Vita Hästen i den första åttondelsfinalen lagen emellan som Arvid Degerstedt tilldelades ett matchstraff. Detta efter att Vita Hästen-forwarden klivit upp för att tackla Emil Aronsson i mittzonen, men i stället träffat motståndarens ben med en knätackling.

Degerstedt fick matchstraff för tilltaget – och nu kan han straffas ytterligare. Under måndagsmorgonen meddelade Hockeyallsvenskan att knätacklingen anmälts till disciplinnämnden för vidare granskning kring huruvida Degerstedt ska stängas av eller inte.

Västerås vann den första åttondelsfinalen mot Vita Hästen med 4–3 och kan avgöra matchserien i Norrköping i morgon, tisdag.

Se knätacklingen här.


TV: "Med den där attityden får du inte ligga i kväll"

Den här artikeln handlar om: