Rögle vann mot Örebro Hockey J20
Montage
Matchrapport

Rögle vann – efter Oskar Petterssons hattrick

ANNONS

Oskar Pettersson stod för tre mål när Rögle vann mot Örebro Hockey J20 på hemmaplan i J20 Nationell Top 10 herr. Till slut blev det 5-2 (2-0, 3-0, 0-2). Viktor Smeds gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Örebro Hockey J20 gjordes av Olle Karlsson och Maximilian Kilpinen.

– Vi var väl förbereda och våra första två perioder är riktigt bra. Sedan blir vi lite passiva i början av tredje men spelar stabilt av matchen. Ännu en grym laginsats. Vi har några detaljer kvar till där vi vill vara till ett kommande slutspel Oskar kommer in med ett härligt självförtroende och gör extremt viktiga mål för oss, kommenterade Rögles tränare Linus Karlsson.

Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren:

– Vi startar matchen på ett bra sätt men när det börjar gå emot så har vi svårt att förändra matchbilden. Vi lyckas komma upp igen i tredje och ger oss själva chansen att sparka liv i matchen igen.

Rögle har tre segrar och två förluster och 18–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey J20 har en vinst och fyra förluster och 13–22 i målskillnad.

Det här betyder att Rögle ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Örebro Hockey J20 sist, på tionde plats.

I nästa match, söndag 12 mars 12.00, har Rögle Djurgården hemma i Catena Arena, medan Örebro Hockey J20 spelar borta mot Frölunda.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL