Conny Strömberg.
Foto: Simon Eliasson/Bildbyrån
Hockeyettan

Conny Strömberg gör comeback – som spelande tränare

ANNONS

Conny Strömberg lade av för tre år sedan och är nuförtiden huvudtränare för Vännäs i Hockeyettan. 
Men nu snörar han på sig skridskorna igen och är med som spelare i Vännäs match mot Wings Arlanda. 

2020 spelade Conny Strömberg sin senaste professionella ishockeymatch men under säsongen 2021/22 gjorde han ett inhopp hos Brödernas Hockey i Division 4. 

Den här säsongen har 47-åringen sedan bytt bana och klivit in i båset som huvudtränare för Vännäs i Hockeyettan.

Under söndagen snörar han dock på sig skridskorna igen. När Vännäs möter Wings Arlanda i en ödesmatch så finns nämligen Strömberg med på isen igen som spelare. Han ska då försöka hjälpa laget att hålla sig kvar i Hockeyettan. Vännäs ligger sist i Hockeyettan Norra vår inför söndagens match och behöver ta två poäng för att undvika negativt kvalspel.  

Conny Strömberg gjorde sedan en assist för Vännäs men det räckte inte utan laget förlorade mot Wings Arlanda efter förlängning och tog bara en poäng vilket gör att de nu tvingas kvala för att hålla sig kvar i Hockeyettan.

Profilen har tidigare i sin karriär spelat för 27 olika klubbar i Sverige samt ute i Europa. Han har då gjort 72 SHL-matcher med MoDo och Örebro, över 300 matcher i HockeyAllsvenskan samt 75 matcher i nuvarande Hockeyettan.


TV: Tårfyllt när Patrick Marleau hyllades i San Jose

Den här artikeln handlar om: