Se Studio Oddset Hockey i videospelaren ovan.
Foto: Bildbyrån
Studio Oddset Hockey

TV: Studio Oddset Hockey rankar SHL:s sportchefer

ANNONS

Transferfönstret har stängt och trupperna är satta. I veckans Studio Oddset Hockey blir det fokus på sportchefer och sena nyförvärv i SHL. Både Chris Abbott och Kent “Nubben” Norberg gästar programmet för att dela med sig av sina tankar kring säsongen för Rögle respektive HV71. 

Förra onsdagen var det slutvärvat för den här gången för de svenska klubbarna. I SHL kom det in en del strövärvningar under småtimmarna, men de spektakulära värvningarna lyste med sin frånvaro.

I Studio Oddset Hockey från Svenska Spel tar Fredrik Warg, Mikael Tellqvist och Uffe Bodin ett brett grepp om transferfönstret, men framför allt hur de olika sportcheferna agerade. Tellqvist och Bodin utser de bästa värvningar i SHL under säsongen och Bodin pekar ut de två, i hans tycke, sämsta värvningarna.

Gäster är sportcheferna Chris Abbott, Rögle, och Kent Norberg, HV71. De pratar om respektive lags säsonger och värvningar. “Nubben” passar också på att skicka en liten annorlunda hyllning till rivalen IK Oskarshamns sportchef Thomas Fröberg. På frågan varför Fröberg lyckats så bra svarar han:

– För att han är en halvidiot.

Dessutom:

  • Chris Abbott på scoutresa i USA – vad kommer han hem med inför nästa säsong?
  • Kent Norberg om André Peterssons betydelse för HV71.
  • Uffe Bodin listar säsongens tre bästa sportchefer i SHL.
  • Mikael Tellqvist om vad som sticker ut med en bra sportchef.
  • Bodin om Brynäs målvaktscirkus.

Detta och mycket annat i veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey.

Den här artikeln handlar om: