Spånga IS IK förlorade mot Sollentuna HC

Målfest när Sollentuna krossade Spånga i Stricct Travel Arena

Sollentuna hade inga problem med Spånga i J20 Region öst fortsättning herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 9-1 (2-0, 3-1, 4-0). Sollentuna fick därmed revansch från senaste mötet, som Spånga vann med 7-4.

I början av matchen var Sollentuna starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Nils Larsson och Jonathan Ahlzén. Sollentuna var långt ifrån nöjt där.

Sollentuna stod därefter för tre raka mål i början av andra perioden när laget gick från 1-2 till 1-5 på bara 3.28.

Sollentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-1. Målen i sista perioden gjordes av Karl Strömberg, Leo Alstermark, Mio Kleffner och Linus Hedlund.

Noterbart är att Leo Hällvik gjorde ett mål för Sollentuna och tre assist och Karl Strömberg stod för ett mål och två målgivande pass.

Spånga har fem förluster och 10–41 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sollentuna har tre vinster och två förluster och 25–12 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Spånga slutar på tionde plats i tabellen, och Sollentuna på sjunde plats.

TV: Ger sig på målvakten – då bryter helvetet lös