Väsby vann mot Lindlöven
Montage
Matchrapport

Formstarka Väsby tog ännu en seger

ANNONS

Väsby fortsätter starkt i HockeyEttan Allettan norra. När laget mötte Lindlöven hemma i Renew Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-3 (1-1, 3-1, 3-1). I och med detta har Väsby sju segrar i rad.

– En stabil hemma match för vår del. Grundspelet funkade bra ikväll och vi skapar mycket målchanser. Vi är också effektiva och sju gjorda mål är bra. Vi har sju raka vinster nu och vi fortsätter att ta en match i taget. Situation i tabellen ser bra ut men vi fortsätter vår process att vara bäst när det gäller som mest, kommenterade Väsbys tränare Jussi Salo efter matchen.

Lindlövens tränare Jonas Duvåker:

– Helt okej första period (1-1) där vi jobbar oss in i matchen. Efter att vi gör 1-2 i andra tycker jag att vi blir stressade både med och utan puck. Väsby gör tre ganska snabba mål på oss. I tredje tar vi några dåliga utvisningar och matchen är över.

Nicklas Nousiainen gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Christian Hägg, Tobias Liljendahl, Fredrik Stridlund, Lucas Thorstensson och Carl Wassenius, målen för Lindlöven gjordes av Filip Barklund, Isak Jonsson och Tobias Sjökvist.

Med tre omgångar kvar är Väsby i serieledning, och Lindlöven är på nionde plats.

Nästa motstånd för Väsby är Nyköping. Lindlöven tar sig an Hanviken borta. Båda matcherna spelas onsdag 22 februari 19.00.


TV: Ger sig på målvakten – då bryter helvetet lös

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL