Se Studio Oddset Hockey i videospelaren ovan.
Studio Oddset Hockey

TV: Studio Oddset Hockey om Hockeyallsvenskans hetaste lag

ANNONS

Det är Hockeyallsvenskan i fokus när Studio Oddset Hockey tar ett omtag efter landslagsuppehållet. Anförda av Fredrik Warg tittar Mikael Tellqvist och Uffe Bodin närmare på ligans hetaste lag – och får dessutom besök av den kanske hetaste spelaren av dem alla, Södertäljes veteran Linus Videll.

Hockeyallsvenskan närmar sig ett avgörande skede i grundserien. Redan nu har de sex lagen ovanför det övre strecket blivit spikade. Men vem är egentligen favorit att ta steget upp i SHL? 

Efter en brutalt starkt inledning av säsongen har MoDo Hockey hamnat i en rejäl formsvacka och tappat en hel del av det jättelika försprång man hade till lagen bakom sig. Vad är det som har förorsakat detta?

I Studio Oddset Hockey från Svenska Spel dissekeras MoDos tveksamma form, men det blir även en titt på lagen som har gått från klarhet till klarhet sista tiden. Inte minst då Bik Karlskoga, som trots en snöplig förlust mot jumbon Västervik på måndagen står ut som ett av de formstarkaste lagen i ligan.

– Det är fascinerande, för det finns inte någon klubb i Sverige som är lika bra på att ta in tilltufsade talanger och får ut max av dem. Det är bara att titta på Albin Eriksson i år, säger Uffe Bodin.

DESSUTOM:

  • Linus Videll som jagar segern i Hockeyallsvenskans poängliga gästar för att prata om formstarka Södertälje.
  • Bodin listar Hockeyallsvenskans bästa veteraner.
  • Tellqvist delar med sig av sina upplevelser från helgens Game for Börje i Gävle.
  • Ännu en turneringsseger för Tre Kronor under Sam Hallam. Optimismen spirar i för VM.
  • Vad är det för fel på Västerås?

Detta och mycket annat i veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL