Clemensnäs HC förlorade mot IF Sundsvall Hockey

Seger för Sundsvall på bortaplan mot Clemensnäs

Sundsvall vann mötet med Clemensnäs borta med 6-3 (3-2, 1-0, 2-1) på söndagen i J18 Region norr fortsättning herr.

Sundsvalls lagledare Johan Tunbratt:

– En bra insats av pojkarna! Vi var det bättre laget men en del enkla pucktapp höll på att bli kostsamt, dock var Wiggo i målet återigen stark och tog de flesta av dessa attacker. Bra krigat och en skön bussresa hemåt efter sex goa poäng i helgen.

Sundsvall var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Efter 1.01 i andra perioden slog Sebastian Sjödin till, framspelad av Nils Brink och Janis Weber och gjorde 2-4.

6.33 in i tredje perioden slog Felix Bergström till ännu en gång på pass av William Boström och reducerade. Mer än så blev det dock inte för Clemensnäs.

12.29 in i perioden nätade Sundsvalls Nils Tunbratt på pass av Simon Eriksson och Oscar Haga och ökade ledningen.

Efter 12.51 nätade Simon Eriksson och ökade ledningen för Sundsvall. 3-6-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Sundsvalls Simon Eriksson stod för ett mål och två målgivande pass.

Clemensnäs har två vinster och tre förluster och 16–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sundsvall har tre vinster och två förluster och 20–15 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Sundsvall är på tredje plats.

Onsdag 15 februari 19.30 spelar Clemensnäs borta mot Vännäs. Sundsvall möter Piteå hemma i Modin & Zetterberg Hallen lördag 18 februari 16.30.

TV: Här hyllas Klingberg av Dallas Stars