Johan Sundström har gett "Nubben" nobben - tre gånger om.
Foto: Bildbyrån (Montage)
SHL

Johan Sundström har nobbat HV71 tre gånger: "Har jagat honom så länge"

ANNONS

Johan Sundström fick i våras beskedet att han inte ingick i Frölundas planer.
Trots det har han nobbat HV71 vid tre tillfällen sedan dess.
– Vid alla tillfällen har jag fått samma svar, säger sportchefen Kent Norberg till Göteborgs-Posten.

Johan Sundström har inte kommit till spel den här säsongen. I våras fick han beskedet av Frölunda att han inte ingick i klubbens framtidsplaner, men någon flytt till en annan klubb har det inte blivit för forwarden.

Enligt Göteborgs-Posten ska serieledaren Skellefteå försökt värva Sundström, samtidigt som HV71 fått nobben av 30-åringen – vid tre tillfällen. Det bekräftas av sportchefen Kent Norberg.

– Ja, direkt när han fick gå från Frölunda, därefter i september och nu senast under november-uppehållet. Vid alla tillfällen har jag fått samma svar. Han är inte redo att ta ett beslut, säger Norberg till Göteborgs-Posten.

“Jag har jagat honom så länge”

För Göteborgs-Posten har Sundström uttalat sig om att han vill fortsätta spela hockey, men någon värvning av 30-åringen innan deadlinen ser inte “Nubben” som trolig.

– Äh. Jag har jagat honom så länge. Han har inte spelat på hela säsongen – och vi behöver folk som är matchfärdiga just nu, säger Norberg.

Inte heller till nästa säsong skulle Sundström vara aktuell, även om HV71 håller sig kvar i SHL.

– Nä, har du tappat ett år i den åldern så tror jag inte att det är så lätt att komma tillbaka. Han kommer säkert att få något, men allt är ju en prisfråga, säger “Nubben”.


TV: "Joel är ett föredöme både på och utanför isen"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL