Visby/Roma förlorade mot Karlskrona HK
Montage
Matchrapport

Straffar avgjorde för Karlskrona i bortasegern mot Visby/Roma

ANNONS

Visby/Roma mötte Karlskrona borta i en match i Allettan Norra herr som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde Karlskrona vinna med 4-3 (2-0, 1-2, 0-1, 0-0, 1-0).

Målskyttarna som fixade segern för Karlskrona var Alexander Bergström, Oscar Hagman, John Henrion och Jesper Solomon Frisell, medan målen för Visby/Roma gjordes av Adam Harrysson-Karlsson, Elias Lindström och Albin Svedin.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Visby/Roma med 16–15 i målskillnad i målskillnad, och Karlskrona med 12–16 i målskillnad. Det här var Visby/Romas tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Karlskronas fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Visby/Roma är kvar på sjunde plats, och Karlskrona stannar på nionde plats, i tabellen.

I nästa match möts lagen igen i NKT Arena Karlskrona A-Hall, lördag 11 februari 16.00.


TV: Elias Pettersson om påstådda konflikten med lagkamraten

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL